ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

ΠΙΣΙΝΑ MARZI BEACH & BUNGALOWS

Μία δική σας πισίνα στo Κοκκώνι Κορινθίας!
Αν ψάχνετε τις καλύτερες πισίνες στα παράλια του Κορινθιακού Κόλπου σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε την πισίνα του Marzi Beach & Bungalows.

Ο όμορφα διαμορφωμένος χώρος με ομπρέλες και ξαπλώστρες, είναι ανοιχτός τόσο για τους φιλοξενούμενους του συγκροτήματος όσο και για εξωτερικούς πελάτες κατά τους θερινούς μήνες.

Σε όλους τους πελάτες παρέχονται ξαπλώστρες και πετσέτες καθώς και δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο. Ελάτε να απολαύστε στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης στην πισίνα του Marzi Beach & Bungalows.

ΠΑΡΑΛΙΑ MARZI BEACH & BUNGALOWS

O πολυχώρος του Marzi Boutique Hotel βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Κοκκωνίου Κορινθίας, μια από τις πιο δημοφιλείς και μεγάλες παραλίες του Κορινθιακού Κόλπου. Εκτός από άμεση πρόσβαση στην παραλία, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, αλλά και να περάσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ξεκούρασης δίπλα στη θάλασσα, αφού το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ξαπλώστρες, ομπρέλες και δροσιστικά ροφήματα σε όλους τους επισκέπτες που το επιθυμούν.

Η πισίνα του Marzi Beach & Bungalows αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας κατά τους θερινούς μήνες και ειδικά όταν το ισχυρό Αυγουστιάτικο μελτεμάκι δεν επιτρέπει την απόλαυση των νερώ του Κορινθιακού κόλοπου. Τους χειμερινούς μήνες αποτελεί την ιδανική θέα από το εστιατόριο και το Bar του συγκροτήαμτος μεταφέροντάς σας σε άλλους τόπους, ενώ τους καλοκαιρινούς ανοίγει για το κοινό. Αν θέλετε να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα, ελάτε στο Marzi Beach & Bungalows για την ηλιοθεραπεία ή τις βουτιές σας και συνδυάστε την επίσκεψή σας με ένα Cocktail από το Pool Bar ή μια δροσερή σαλάτα από το μενού του εστιατορίου μας.

Η πισίνα, 110 τετρ. μέτρων, είναι στην διάθεσή σας καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, για να απολαύσετε τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο! Για το καλοκαίρι, ο χώρος της πισίνας θα γίνει ο αγαπημένος σας. Απόλαυση, παιχνίδια και χαλάρωση, μέσα στο καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον.